Leonard Bouwhuis

De kers op de taart!

Het gezegde ‘de kers op de taart’ verwijst naar een extra toevoeging die het geheel ten goede komt. Als Trouwambtenaar XL wil ik de kers op de taart zijn en voor een blijvende herinnering zorgen aan jullie trouwdag.

Mjn naam is Leonard Bouwhuis. Als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (BABS) van de gemeente Heerenveen, bereid ik huwelijken voor en voltrek deze. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven en voordragen van persoonlijke toespraken en ga uitgebreid met jullie in gesprek over jullie wensen.  Ik begeleid jullie en maak op persoonlijke en creatieve wijze iets bijzonders van  jullie huwelijksvoltrekking.

Op het menu prijkt het Ja-woord
Op jullie trouwdag tover ik de trouwlocatie om in een Grand Café waarbij alles in het teken staat van ‘een warm onthaal’. En vraag je je af: Wat prijkt er op het menu? De ober heeft de bestelling al opgenomen: het is het Ja-woord geworden!

Menukaart Ja-woord

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand verzorg ik de aftrap, het begin van een verhaal dat jullie samen gaan beleven. Mijn naam is Leonard Bouwhuis en ik heb een oprechte interesse in mensen. Met mijn positieve energie en enthousiasme weet ik jullie en de luisteraars te boeien.