Lezing | Trouwen doe je zo!

Trouwambtenaar XL - Leonard Bowuhuis

Mijn naam is Leonard Bouwhuis (1954) en voltrek sinds 2010 huwelijke als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs) in de gemeente Heerenveen.

Intussen heb ik een behoorlijke staat van dienst waarbinnen ik veel en vooral heel verschillende huwelijken heb gesloten. Dit levert mooie verhalen op. Verhalen waar ik graag over vertel. Thema’s die aan de orde komen zijn divers en afhankelijk van de toehoorders. Centraal staat de liefde van twee mensen die elkaar trouw beloven. Als trouwambtenaar wil ik de kers op de taart zijn en voor een blijvende herinneringen zorgen aan de trouwdag. En hoe ik dat doe? Daar vertel ik dan over.

Het interactieve karakter maakt dat herinneringen worden opgehaald en beleefd of wellicht nieuw leven worden ingeblazen. Als een ‘stand up trouwambtenaar’ neem ik u met veel enthousiasme, ernst en een stevig portie humor mee in het leven van een trouwambtenaar.

Leonard Bouwhuis  | Trouwambtenaar XL

Voor wie?
De lezing is geschikt voor iedereen die belangstelling heeft voor het trouwen in het algemeen en in het bijzonder. Voor jong en oud, voor aanstaande bruidsparen en oudgedienden.

Hebt u belangstelling?
Maak dan gebruik van het contactformulier en leg uw verzoek voor aan Trouwambtenaar XL Leonard Bouwhuis.

wolkom